Rólunk

DAP Kft. Mezőgazdasági gépkereskedelem és szolgáltatás

A DAP Kft., 1995-ben alakult és az elmúlt években a magyar mezőgazdasági szektor elismert szereplőjévé nőtte ki magát kimagasló termékeinek és szolgáltatásainak köszönhetően.

Célunk, hogy az új és már meglévő partnereinket kiváló minőségű berendezésekkel és alkatrészekkel lássuk el. Arra törekszünk, hogy a magyar termelők és vállalkozók megbízható beszállítójaként, hosszútávú kapcsolatokat építsünk és támogatni tudjuk partnereinket szakértelmünkkel és a 40 éves szakmai tapasztalatunkkal. Gépeink és munkaeszközeink után teljes körű garanciát és alkatrész utánpótlást vállalunk. Legfőbb tevékenységeink közé tartoznak az új mezőgazdasági,szántóföldi, erdészeti, szőlészeti és kommunális gépek illetve munkaeszközök értékesítése. Továbbá cégünk foglalkozik az Argo Tractors csoport (Landini, McCormick, Valpadana), valamint a Fiat és New Holland traktorok alkatrész kereskedelmével is.

Büszkék vagyunk rá, hogy kiemelt partnereink között olyan gyártók szerepelnek, mint a világszínvonalú öntözőberendezések gyártója, az Irrimec Srl, vagy a szárzúzók és erdészeti zúzók gyártója, a Berti Macchine Agricole, akik az olasz mezőgazdasági gépgyártás zászlóshajói. Emellett pedig számos kisebb, de megbízhatóságukban és minőségükben kiemelkedő gyártóval is dolgozunk, mint a Fa.Ma vagy a Terpa. 


Ossz meg minket:

Kövess minket:

Cím
2030 Érd
Bajcsy-Zsilinszky út 41.

Kapcsolat
Telefon: +36 23 376 052
Email: info@dapker.hu

Thanks for filling out form!