Készüljünk fel a metszési szezonra!

2020-11-02

Újdonságok és régi visszatérők a metszésben

A FA.MA csonkázókat és síkfalmetszőket gyártó cég idén egy új, gémes szerkezetű síkfalmetszővel lépett piacra. Ez az eszköz önkormányzatok kommunális munkáiban és egy kertészti profilú vállalkozásban is megállja a helyét, mert kialakításának köszönhetően több mint 6 méter magasságban képes dolgozni, vagy vízszintes irányban, több mint 4 méteres maximális kinyúlással, az igen nehezen megközelíthető pontokat is eléri!

A hagyományos eszközök kedvelőinek a CKD tárcsás és CKP alternáló késes síkfalmetszők is elérhetők, melyek a gyümölcs ültetvényekben igen népszerűek! 

Az idei év visszatérője a méltán híres PATERLINI pneumatikus eszközkínálata. A régi minőségben és megszokott kivitelben újra elérhetők a pneumatikus metszőollók, ágvágók és láncfűrészek. Nem csak költséghatékonyabbak az elektromos eszközökkel szemben, de a szervizköltségük is lényegesen alacsonyabb. 

Az elektromos eszközök kedvelőinek az Zanon vezeték nélküli eszközei már előrendelhetők! A ZM25 metszőolló és a ZL25 kötöző a tavalyi évben szépen teljesített, sok kertészetben és borászatban könnyítették meg a metszési időszakot. Akkumulátoraik egy egész munkanapot bírnak, és a vezeték nélküli kialakítás, az ergonomikus markolattal könnyű kezelhetőséget biztosít! 

A vezeték nélküli eszközök újdonsága a ZM35, ami nagyobb pengenyitást tesz lehetővé, valamint 2 darab 2,5 Ah akksival érkezik, amik 1,5 óra alatt feltölthetők!

Ossz meg minket:

Kövess minket:

Cím
2030 Érd
Bajcsy-Zsilinszky út 41.

Kapcsolat
Telefon: +36 23 376 052
Email: info@dapker.hu

Thanks for filling out form!
Készüljünk fel a metszési szezonra!